Våra orter

Svenska Bostadsfonden förvaltar idag lägenheter från Simrishamn i söder till Luleå i norr. Vi fokuserar på mindre och medelstora orter och arbetar utifrån mottot att äga attraktiva fastigheter som är trevliga att bo i.

Vi har delat upp vårt fastighetsbestånd i fyra regioner.

Region Syd består av de skånska kommunerna Hörby, Tollarp, Laholm, Osby, Örkelljunga, Trelleborg, Staffanstorp, Kävlinge, Eslöv, Åstorp och Helsingborg.

Region Öst består av kuststäderna Kalmar och Karlskrona samt Borgholm på Öland. Kalmar och Karlskrona kombinerar småstadens idyll med goda kommunikationer i form av närhet till E22:an. På Öland i sommaridylliska Borgholm har vi många centralt belägna fastigheter. Här finns vår nyöppnade Bo Butik som är belägen på Storgatan 3. Öland erbjuder närhet till natur, historia och turism.

Region Väst är vår sist tillkomna region med kontor i Jönköping. Denna region består av högskolestäderna Skövde och Borås, natursköna Huskvarna med närhet till Jönköping samt pendelvänliga småstaden Värnamo.

Region Norr består i dagsläget av vårt bestånd i Luleå med ett expansivt näringsliv samt det tekniska universitetet som bidrar ytterligare till stadens utveckling.

Läs gärna mer om varje ort och om fastigheterna, samt leta efter lediga lägenheter, genom att klicka på respektive region i menyn till vänster. Det kan dessutom löna sig att återkomma till den här sidan då och då eftersom vi löpande får in nya lägenheter och även etablerar oss på nya orter.