Våra orter

Svenska Bostadsfonden förvaltar idag lägenheter från Simrishamn i söder till Luleå i norr. Vi fokuserar på mindre och medelstora orter och arbetar utifrån mottot att äga attraktiva fastigheter som är trevliga att bo i.

Vi har delat upp vårt fastighetsbestånd i tre regioner. Region Öst sträcker sig från Söderköping längs med Sveriges ostkust ner till Kalmar och Karlskrona. Även studentstaden Växjö ingår i Region Öst, Husqvarna som ligger strax utanför Jönköping, Borås och Skövde.

Region Syd består av de idylliska skånska kommunerna Hörby, Tollarp, Laholm, Osby, Örkelljunga, Trelleborg och Simrishamn.

Region Norr består i dagsläget av vårat bestånd i Luleå men med ett expansivt näringsliv samt det tekniska universitetet som bidrar ytterligare till stadens utveckling.

Läs gärna mer om varje ort och om fastigheterna, samt leta efter lediga lägenheter, genom att klicka på respektive region i menyn till vänster. Det kan dessutom löna sig att återkomma till den här sidan då och då eftersom vi löpande får in nya lägenheter och även etablerar oss på nya orter.