StängX
Tipsa en vän
       

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Lokal, Ej uppvärmd lokal, Bellevuevägen 5, Ystad, Bellevue, 80 m2

 

Nyrenoverad lokal med fönster i tre väderstreck. Lokalen har ett komplett kök med spis, diskmaskin och kyl/frys. Kaklat badrum med dusch.

Lokalbeskrivning
Typ Lokal, Ej uppvärmd lokal, lokalnr 12180102-3921. Byggår 1951. Hiss finns ej.
Storlek
80 m2 - Ej uppvärmd lokal
Nyrenoverad lokal i Ystad Nyrenoverad lokal med fönster i tre väderstreck. Lokalen har ett komplett kök med spis, diskmaskin och kyl/frys. Kaklat badrum med dusch. Öppen planslösning i vinkel. Fiskbensparkettgolv och vita väggar.

Perfekt för kontorslokal eller utbildningslokal.
Planlösning Lokalen har en öppen planlösning i vinkel. Välutrustat nytt pentry i anslutning till entrén samt nytt wc med dusch.
Övrigt www.sbfbostad.se.
Tillträde Enligt överenskommelse.
Fastigheten
Fastighetsbeteckning Schultz 4,5
Kommun Ystad
Område Bellevue
Ort Ystad
Gatuadress Bellevuevägen 5
Byggår (Renovår) 1951
Omgivning Ystad en stad med en blandning av gammalt och nytt, nära till kontinenten och samtidigt starkt förankrad i den skånska myllan. Idag har Ystad kommun ca 27 000 invånare.

Ystad är en tillväxtkommun med mycket positiv utveckling i såväl näringsliv som inflyttning och kommunens största inriktning är handel och kommunikation. Ystad är centralort i kommunen och regionens handelscentrum.

Staden präglas av en medeltida stadskärna som erbjuder museer, historiska byggnader och en filmproduktion på frammarsch.

Här finns en fantastisk miljö med milslånga sandstränder, vackra naturområden och pittoreska fiskelägen. I Kåseberga, bara 16 kilometer öster om Ystad, finns en av Sveriges största turistattraktioner, Ales stenar.
Kommunikationer Ystad har bra kommunikationer med bl a direkttåg till Malmö/Kastrup/Köpehamn och en hamn som spelar rollen som internationellt kommunikationsnav.
Parkering 13 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. 22 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Fakta
Storlek 80 m2
Kontaktinformation

Svenska Bostadsfonden Services AB Region Syd

Henrik Wessberg
Uthyrare
Tel: 0415-300 671
Mobil: 0415-300671

henrik.wessberg@sbfbostad.se
Intresseanmälan
Färdiga meddelanden
(obligatorisk) (obligatorisk)
   
(obligatorisk)
 

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

 
Counter